Voor iedereen in de mondzorg

Bij Dental Care Professionals verbinden we mensen in de mondzorg met elkaar. Zoek je werk, dan brengen we je in contact met tandartspraktijken die een vacature hebben die past bij jou en jouw wensen. Zo helpen we mondzorgpraktijken om vacatures te vervullen met de juiste persoon voor het team. Verder brengen we tandartsen bij elkaar die een tandartspraktijk willen kopen of verkopen. En ook werken we met praktijkhouders samen om een goede werksfeer te creëren door goed personeelsbeleid. Kortom, bij ons draait het allemaal om het opbouwen van duurzame relaties in de mondzorg.

Nader kennismaken met Dental Care Professionals?

Natuurlijk vertellen wij je graag van alles over ons werk, hoe we dat doen en waarom we dat doen. Maar belangrijker is wat we voor jou kunnen betekenen. Voor jou als praktijkhouder, of als tandarts, mondhygiënist of tandartsassistent op zoek naar vacatures. Daarom maken we graag kennis met je. Om te horen wat jou beweegt en waar we jou mee van dienst kunnen zijn. Wil je een afspraak plannen? Laat het ons weten zodat we elkaar binnenkort kunnen spreken.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Werkwijze en tarieven

Heb je als ondernemer in de mondzorg of als praktijkmanager interesse in onze dienstverlening? Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, ondersteuning bij personeelsbeleid, en voor praktijkbemiddeling.

Onze werkwijze en tarieven zijn transparant beschreven in onze offertes.